Der er så mange skønne glæder forbundet med at have hund. Gåturene gør godt for både dig og din hund. Der er lavet undersøgelser, der viser at din livskvalitet forbedres markant, både ved at have et kæledyr, du tager dig af og ved alle de gåture, der er forbundet med at have hund. Din hund sørger ganske enkelt for, at du kommer ud at bevæge dig i al slags vejr.

Så regn og frost skal ikke sætte en stopper for det, men tværtimod omfavnes med det rette udstyr. Med en hundefrakke.dk, der holder din hund tør og varm kan du sagtens fortsætte med de dejlige gåture.

På med frakken

Det er typisk de korthårede og tyndpelsede hunde, man skal give en hundefrakke på. Derudover er det hunderacer uden under-uld, fx franske bulldogs og også forskellige allergivenlige hunde.

Man skal også altid være særligt opmærksom på hvalpe og ældre hunde, også selv om de har under-uld, da kulde og blæst kan være meget generende for dem. Mange ældre hunde lider af slidgigt og så er det bestemt ikke godt, hvis de bliver kolde.

Det gælder om at vænne hunden til frakken, fra den er helt lille. Så bliver det ligeså naturligt for den, at den skal have den på, som at få halsbånd på. Og hunden er jo heller ikke interesseret i at fryse, men vil selvfølgelig gerne med på tur.

Opfyld din hunds behov

At købe en hundefrakke handler bestemt ikke om at gøre sin hund ekstra nuttet, men om at opfylde et egentligt behov. Hundene lever i vores opvarmede hjem og derfor er underulden på de hunde, der har dette, måske ikke så tæt og varmende som den ville have været, hvis hunden var mere ude i det fri.

Derfor skal man faktisk også være opmærksom på hunde, der har under-uld, særligt hvis de viser tegn på at fryse, når de er ude. Det kan være, at de ryster eller ganske enkelt er sværere at lokke med på tur. I sådanne tilfælde er det på med frakken!

Du kender din hund bedst

Uanset hvor meget udstyr, du investerer i, så skal du selvfølgelig altid først og fremmest kigge på din hund og tage hensyn til dens race. Det er dig, der kender den bedst og hvis den ryster af kulde, er alt jo ikke som det skal være. Prøv dig frem og find den hundefrakke, der passer bedst til din hund.

Det er også vigtigt at hunden har fri bevægelighed, når den har frakken på, ellers bliver det ikke en god oplevelse. Samtidig skal den være rimelig nem at give hunden på – ellers bliver du træt af det og springer måske frakken over, selv om det er alt for koldt uden.